Архив

Планините в България – блог

Това е блог страница към сайта Планините в България

Тук можете да добавяте вашите пътеписи за българските планини. Споделете вашият опит и впечатления, за да сте полезни на всички, които се интересуват от планински туризъм в България.

Стремежът на www.planinite.site-bg.info  е да се събере и структурира полезната информация на едно място. Сайтът предлага подробно описание на над 200 хижи в РилаПиринСтара планинаРодопитеВитошаСредна гораОсоговоБеласицаСлавянка и Странджа.
Сайтът предлага описание и снимки на най-известните планински забележителности в България между които: Седемте Рилски езераБайкушевата мураДяволският мостводопад Райско пръскало и много други. Тук може да намерите снимки, карти и GPS координати на обектите.
Предвидена е възможност за бързо търсене на хижи по планини, дялове и по азбучен ред.

… освен това искаме да сме полезни и на хижарите и стопаните на хижи, като им предоставяме безплатно място за публикуват информация за хижата, която стопанисват:

За хижари и стопани на хижи:

Ако желаете хижата, която стопанисвате, да бъде добавена в сайта или желаете да коригирате информацията за нея, моля свържете се с нас. Услугата е напълно безплатна.

Надяваме се да бъдем полезни на всички любители на природата и планините в България.
Разчитаме на вашата помощ и подкрепа, за да може предлаганата информация, да става все по-пълна и актуална. Моля свържете се с нас.